Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 克 何首烏 ,洗淨,瀝乾
- 10 克 當歸 ,洗淨,瀝乾
- 10 黃耆 ,洗淨,瀝乾
- 6 顆 黑棗 (約10克),洗淨,瀝乾
- 1200 克 水
- 80 克 紅蘿蔔 ,去皮,切片
- 150 克 凍豆腐 (塊狀)
- 50 克 新鮮香菇 ,去蒂頭,切塊
- 200 克 高麗菜 ,切片(約5公分)
- 50 克 蒟蒻 ,以清水稍微沖洗
- 2 茶匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾
- ½ 茶匙 鹽
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 341.6 kJ / 81.7 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 9.8 g
- Tuk
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 128.8 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 103.4 mg