Kompatibilní verze
Pasta risottata con pesto de aceituna y almendra
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de aceitunas negras sin hueso (y un poco más para servir)
- 30 g de almendra cruda sin piel (y un poco más para servir)
- 650 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 320 g de pasta seca tipo macarrón
- 50 g de queso rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1663 kJ / 398 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 57.7 g
- Tuk
- 12.3 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 1631.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz de latas
30min
Huevos al pesto
20min
Ravioli de calabacín con cottage y salmón
45min
Salmón al vapor con verduras y arroz
40min
Muffins de tortilla
45min
Cóctel de frutos rojos con cava
5min
Ensalada de pasta con limón y parmesano
30min
Salmón con patatas y calabacín
1h 15min
Espaguetis a la Nerano
30min
Salmón asado con tomates secos
20min
Brioche relleno de jamón y queso
45min
Tagliatelle al limón con calabacín y langostinos
30min