Pasta risottata con pesto de aceituna y almendra

Pasta risottata con pesto de aceituna y almendra

3.0 5 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 raciones

Suroviny

  • 100 g de aceitunas negras sin hueso (y un poco más para servir)
  • 30 g de almendra cruda sin piel (y un poco más para servir)
  • 650 g de agua
  • 2 cucharaditas de sal
  • 320 g de pasta seca tipo macarrón
  • 50 g de queso rallado

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 1631.9 mg
Protein 14.2 g
Kalorie 1663 kJ / 398 kcal
Tuk 12.3 g
Vláknina 4.9 g
Nasycený tuk 3.4 g
Sacharidy 57.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...