Kompatibilní verze
Pasta risottata con pesto de aceituna y almendra
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de aceitunas negras sin hueso (y un poco más para servir)
- 30 g de almendra cruda sin piel (y un poco más para servir)
- 650 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 320 g de pasta seca tipo macarrón
- 50 g de queso rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1663 kJ / 398 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 57.7 g
- Tuk
- 12.3 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 1631.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lentejas con arroz y cebolla dorada
45 min
Arroz de latas
30 min
Ensalada griega de patata
1h 10 min
Pasta con tomates cherry, emperador y queso feta
40 min
Ensalada de pasta con limón y parmesano
30 min
Tortilla de patata y queso al vapor
45 min
Timbal de quinoa con aguacate y tomates confitados
45 min
Rosti de patata
40 min
Pasta con guisantes y langostinos
40 min
Guiso de lentejas y judías negras con tomate
40 min
Arroz con sofrito de verduras y jamón
50 min
Arroz cremoso al azafrán con calabacín, champiñones y beicon
50 min