
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cecapreti
- 500 g di farina tipo 0
- 1 uovo
- 200 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ragù
- 40 g di cipolla a pezzi
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 60 g di carota pelata e a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di carne trita di maiale
- 300 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
- 150 g di pancetta tesa di maiale a cubetti
- 40 g di grappa
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di peperoncino rosso
- 2 foglie di alloro fresche lavate
- 250 g di brodo vegetale
Terminare la preparazione
- pecorino romano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 858.2 kcal / 3593.1 kJ
- Protein
- 37.9 g
- Tuk
- 46.2 g
- Sacharidy
- 64.3 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 14.3 g
- Sodík
- 613.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bucatini all'amatriciana
45min
Cavatelli pomodori e caciocavallo
1hod. 30min
Panada sarda
2hod. 55min
Pappardelle al sugo di agnello
55min
Fileja con sugo alla 'nduja e fagioli
2hod. 40min
Cannelloni ripieni di carciofi in salsa al pomodoro
1hod. 35min
Mezze maniche con noci, gorgonzola e fichi secchi
30min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1hod.
Gnocchi alla romana con sugo di salsiccia
2hod. 45min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30min
Malloreddus alla campidanese
3hod.
Sugo all'amatriciana
50min