Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cecapreti
- 500 g di farina tipo 0
- 1 uovo
- 200 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ragù
- 40 g di cipolla a pezzi
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 60 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di carne trita di maiale
- 300 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
- 150 g di pancetta tesa di maiale a cubetti
- 40 g di grappa
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di peperoncino rosso
- 2 foglie di alloro fresche, lavate
- 250 g di brodo vegetale
Terminare la preparazione
- pecorino romano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3593.1 kJ / 858.2 kcal
- Protein
- 37.9 g
- Sacharidy
- 64.3 g
- Tuk
- 46.2 g
- Nasycený tuk
- 14.3 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 613.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lenticchie e salsiccia
2 godz. 55 min
Pasta con ragù bianco e piselli
40 min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Rigatoni capricciosi
1h
Tagliatelle al vino con ragù di pecora
25 Std. 55 Min
Lagane e ceci
1h
Pappardelle al sugo di agnello
55 min
Lasagne con ragù di salsiccia e fave
1 Std. 40 Min
Fettuccine all'abruzzese
1h
Penne alla Norcina
45 min
Sugo all'amatriciana
50 min