Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pommes frites
- 30 g Öl
- 10 g Paprika edelsüß
- 1 TL Salz
- 600 g Kartoffeln, festkochend, groß, in Stiften (ca. 0,5 x 6 cm)
Muscheln und Fertigstellung
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Stängel Estragon, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 300 g Suppengemüse, in Stücken
- 45 g natives Olivenöl
- 1000 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert
- 150 g Weißwein, trocken
- 300 g Gemüsefond
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3307 kJ / 790 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Rib Eye mit Béarnaise
1h 50min
Muscheln und Wolfsbarsch
1 godz.
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1h 5 min
Frische Artischocken
55min
Rib Eye mit Béarnaise
1h 50min
Kalbsfilet auf Tomatensugo und Zitronenreis
1h 10min
Rindfleisch-Kebabs mit Monkey-Gland-Sauce
2 godz.
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Bouchées à la Reine
55min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1h 50min
Muscheln in Weißweinsud
35min