Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g dried pasta, of choice
- 4 garlic cloves
- 3 stalks fresh silverbeet, stalks removed and cut into pieces (2 cm); leaves reserved separately
- 100 g red onion, cut into wedges (1 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 40 g white wine
- 200 g fresh button mushrooms cut into halves
- 250 g tomato passata (see Tip)
- 30 g tomato paste
- ½ tsp sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 3 sprigs fresh basil, leaves only, torn, plus extra to garnish
- 10 g Parmesan cheese, shaved, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1470.6 kJ / 351.5 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 59.3 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 367 mg
Alternativní recepty
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Chicken and risoni bake
1h 15min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 Min
Warm satay bowl
1h 10min
Mushroom risotto (TM6)
30 Min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 Min
Creamy vegetable rice
25 Min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40 min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 Min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 Std. 40 Min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h