Kompatibilní verze
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spring onion oil
- 1 bunch spring onions/shallots
- 250 g olive oil
Mushroom freekeh
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 40 g salted butter
- 40 g extra virgin olive oil
- 250 g cracked freekeh
- 60 g dry white wine
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 200 g fresh mushrooms, of choice, cut into slices (see Tips)
- 700 g water
- freshly squeezed lemon juice, to serve
- ground black pepper, to serve
- spring onion/shallot, sliced, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2286.3 kJ / 544.4 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Sacharidy
- 46.4 g
- Tuk
- 33.3 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 7.1 g
- Sodík
- 489.8 mg
Alternativní recepty
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Adzuki Stew with spiced cauliflower rice
24h 40min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 Min
Ancho chilli and black bean stew
40min
Eggplant and ricotta involtini
1 Std. 20 Min
Porcini mushroom risotto
35min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Pea and mint soup
20 Min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5h 40min
Walnut and spinach pesto
5 Min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min
Mushroom and kale risotto
55 min