Zařízení & příslušenství
Chilli con tempeh
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 portions
Suroviny
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
garlic cloves3
-
fresh chilli deseeded if preferred1
-
tempeh cut into cubes (1-2 cm)200 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
cinnamon quill1
-
tamari1 tbsp
-
mustard powder1 tbsp
-
tomato paste50 g
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
raw sugar (volitelně)1 tbsp
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
fresh coriander leaves to serve3 sprigs
-
grated cheddar cheese to serve (optional)100 - 150 g
-
sour cream to serve (see Tips)200 g
-
tortillas cut into wedges and toasted (see Tips)
-
lime cut into wedges to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1743.8 mg
Protein
30.4 g
Kalorie
3633 kJ /
865 kcal
Tuk
63.2 g
Vláknina
12.3 g
Nasycený tuk
24.9 g
Sacharidy
39 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vegetarian Kitchen
87 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Tempeh bolognaise
30min.
Vegetarian chilli
35min.
Sweet potato lasagne
1hod. 20min.
Vegan moussaka
1hod. 50min.
Mushroom stroganoff
20min.
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min.
Thai tofu and sweet potato cakes
30min.
Red lentil cauliflower dahl
35min.
Ancho chilli and black bean stew
40min.
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15min.
Millet cashew stir-fry
30min.
Zucchini, lentil and coconut stew
30min.