Chilli con tempeh

Chilli con tempeh

4.7 74 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 portions

Suroviny

  • brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
    1
  • garlic cloves
    3
  • fresh chilli deseeded if preferred
    1
  • tempeh cut into cubes (1-2 cm)
    200 g
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • ground cumin
    1 tsp
  • ground coriander
    1 tsp
  • cinnamon quill
    1
  • tamari
    1 tbsp
  • mustard powder
    1 tbsp
  • tomato paste
    50 g
  • sea salt to taste
    1 - 2 pinches
  • raw sugar (volitelně)
    1 tbsp
  • canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • fresh coriander leaves to serve
    3 sprigs
  • grated cheddar cheese to serve (optional)
    100 - 150 g
  • sour cream to serve (see Tips)
    200 g
  • tortillas cut into wedges and toasted (see Tips)
  • lime cut into wedges to serve

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1743.8 mg
Protein 30.4 g
Kalorie 3633 kJ / 865 kcal
Tuk 63.2 g
Vláknina 12.3 g
Nasycený tuk 24.9 g
Sacharidy 39 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...