
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di anatra le cosce con osso e pelle
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 2 foglie di alloro fresche
- 150 g di prugne secche denocciolate a tocchetti
- 10 g di zucchero di canna
- 30 g di burro
- 50 g di vino rosso
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 223 kcal / 933 kJ
- Protein
- 18.6 g
- Tuk
- 12.2 g
- Sacharidy
- 7.1 g
- Vláknina
- 93 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Sodík
- 76.3 mg
Alternativní recepty
Filetto di coniglio con salsa alle prugne
2hod.
Guancia di maiale sottovuoto
8hod. 30min
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1hod.
Filetto di maiale in crosta di pancetta con burro aromatizzato
1hod. 45min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2hod. 10min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3hod. 45min
Costolette d’agnello con carciofi sottovuoto
9hod. 30min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2hod. 5min
Spezzatino di tacchino e pancetta con porri
45min
Focaccia al carbone vegetale
4hod. 30min
Costine di maiale caramellate alla mela
2hod. 35min
Roastbeef Sottovuoto
5hod. 30min