Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di anatra, le cosce con osso e pelle
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 2 foglie di alloro fresche
- 150 g di prugne secche denocciolate a tocchetti
- 10 g di zucchero di canna
- 30 g di burro
- 50 g di vino rosso
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 933 kJ / 223 kcal
- Protein
- 18.6 g
- Sacharidy
- 7.1 g
- Tuk
- 12.2 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 93 g
- Sodík
- 76.3 mg
Alternativní recepty
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 Std. 30 Min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 Std. 30 Min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1 Std. 10 Min
Ragù di calamari a Cottura Lenta
5h 30min
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1h 20 min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3 Std. 45 Min
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1h
Filetto di maiale alla coreana sottovuoto
4 Std. 50 Min
Spalla di maiale sottovuoto
12 godz. 25 min
Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta
6 Std.
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5 min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5h 30min