Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di anatra, le cosce con osso e pelle
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 2 foglie di alloro fresche
- 150 g di prugne secche denocciolate a tocchetti
- 10 g di zucchero di canna
- 30 g di burro
- 50 g di vino rosso
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 933 kJ / 223 kcal
- Protein
- 18.6 g
- Sacharidy
- 7.1 g
- Tuk
- 12.2 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 93 g
- Sodík
- 76.3 mg
Alternativní recepty
Guancette di manzo sottovuoto con purè e spinaci
12 godz. 45 min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Capesante glassate alla melagrana
50min
Topinambur alla menta sottovuoto
2h 10min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3h 45 min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1h 40min
Tagliatelle di calamaro sottovuoto
35min
Contorno di asparagi alle erbe aromatiche sottovuoto
40min
Zuccotto di polpo al vapore
3h
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2 Std.
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8h 45min