Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro freddo a pezzi
- 50 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Crema di porri
- 400 g di porri a pezzi (solo la parte bianca)
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaino di farina tipo 00
- 400 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 60 g di panna (min. 30% di grassi) + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1840 kJ / 439.8 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 46.3 g
- Tuk
- 27.5 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 679 mg
Alternativní recepty
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 min
Crema di porri gratinata
50 min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Crema di asparagi verdi
50 min
Porri in crema delicata
35min
Vellutata di topinambur e cavolfiore con tortini ai quattro formaggi
1h
Zuppa di cipolle
1h
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1 Std. 30 Min
Vellutata di sedano rapa e mele renette
40min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 min
Vellutata di porri
40min
Zuppa di cipolle alla francese
5 Std. 30 Min