Kompatibilní verze
Zuppa di cipolle alla francese con Affettatutto Bimby®
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di cipolle, a metà o in 3 spicchi in verticale (4-5 cipolle piccole)
- 80 g di Gruviera a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- 1 ½ cucchiaino di zucchero muscovado
- 50 g di aceto bianco
- 25 g di farina tipo 00
- 700 g di acqua
-
1
dado per brodo di manzo (per 0,5 l di brodo)
nebo 1 dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo) - 1 foglia di alloro secca
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 12 fette di baguette, leggermente rafferme o di altro pane
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 819 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di cipolle
1 godz.
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50min
Zuppa di cipolle di Cannara
1 godz.
Focaccia alle cipolle
2h 40min
Zuppa di cipolle alla francese
5h 30min
Tagliatelle al ragù di coniglio
1 godz.
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40 min
Gazpacho
15 min
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50min
Zuppa di cipolle
1 godz.
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1 godz. 10 min
Baccalà mantecato alla veneziana
40 min