Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Stuffed onions
- 70 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1450 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 brown onions (approx. 120 g each), peeled, leaving root end intact and trimmed to sit flat
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 20 g olive oil
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 80 g rindless bacon rashers, cut into pieces (1 cm)
- 40 g pouring (whipping) cream
Crumb topping
- 20 g crusty bread, cut into pieces (3 cm)
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- olive oil, for drizzling
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 825.7 kJ / 196.5 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 16.5 g
- Nasycený tuk
- 6.6 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 591 mg
Alternativní recepty
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5 min
Pork fillet with mustard
35 min
Steamed white chocolate cheesecake
25h 20 min
Chicken velouté meal
40 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1sa 35 dk
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1h 55min
Inside-out chicken parmigiana
1h 30min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Traditional cocktail sauce
5min