
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Stuffed onions
- 70 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
- 1450 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 brown onions (approx. 120 g each), peeled, leaving root end intact and trimmed to sit flat
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh rosemary leaves only
- 20 g olive oil
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 80 g rindless bacon rashers cut into pieces (1 cm)
- 40 g pouring (whipping) cream
Crumb topping
- 20 g crusty bread cut into pieces (3 cm)
- 30 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- olive oil for drizzling
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 196.5 kcal / 825.7 kJ
- Protein
- 9.2 g
- Tuk
- 16.5 g
- Sacharidy
- 3 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 6.6 g
- Sodík
- 591 mg
Alternativní recepty
Pork and chicken terrine
3h 20min
Beef stroganoff
35min
Mushroom risotto
30min
Cauliflower gratin
1h
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Beef "Burgundy"
40min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Peppercorn sauce
20min
Mushroom and bacon pasta
30min
Pea and ham soup
2h 20min