Rosemary and bacon stuffed onions

Rosemary and bacon stuffed onions

4.5 2 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 50min.
6 portions

Suroviny

Stuffed onions
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    70 g
  • water
    1450 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • brown onions (approx. 120 g each), peeled, leaving root end intact and trimmed to sit flat
    6
  • garlic cloves
    2
  • fresh rosemary leaves only
    1 sprig
  • olive oil
    20 g
  • salt
    2 pinches
  • ground black pepper
    1 pinch
  • rindless bacon rashers cut into pieces (1 cm)
    80 g
  • pouring (whipping) cream
    40 g
Crumb topping
  • crusty bread cut into pieces (3 cm)
    20 g
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    30 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • olive oil for drizzling

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 591 mg
Protein 9.2 g
Kalorie 825.7 kJ / 196.5 kcal
Tuk 16.5 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 6.6 g
Sacharidy 3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...