Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g tofu, świeżego, pokrojonego na kawałki
- 120 g białej ciecierzycy, z puszki, odsączonej z zalewy (patrz wskazówka)
- 40 g musztardy
- 10 g oleju rzepakowego
- 1 łyżeczka czarnej soli, kala namak
- ½ łyżeczki kurkumy, mielonej
- Nutriční hodnoty
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 2451 kJ / 585 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 10.5 g
- Sodík
- 2600 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasztet warzywny z soczewicą
2h 30min
Kotlety z batatów ze słonecznikiem i siemieniem lnianym
25min
Wegańskie masło z aquafabą
2 godz. 25 min
Wegańskie "mięso"
1h 15min
Pasztet gryczany pełen roślinnego białka
3 Std.
Tatar z fasoli
5min
Pasta z czarnej fasoli i suszonych pomidorów
15min
Placek z hummusem z cieciorki
20min
Kotleciki pietruszkowe
25min
Wegańska fasolka po bretońsku
13 Std. 50 Min
Kotlety z kaszy gryczanej i czarnej fasoli
1 Std. 10 Min
Pasta z białej fasoli z jabłkiem
55 Min