Kompatibilní verze
Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 500 g acqua
- 125 g di fagiolini verdi freschi
- 200 g di asparagi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto di mele
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di mirtilli rossi disidratati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 762.5 kJ / 182.3 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 10.1 g
- Tuk
- 14.3 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 302 mg
Alternativní recepty
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 min
Fagiolini insaporiti
25min
Contorno di zucchine (1 porzione)
20 min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min
Fagiolini in gremolada
30 min
Contorno di agretti
40 min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30 min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 min
Contorno di asparagi alle erbe aromatiche sottovuoto
40 min
Insalatona con asparagi al Varoma
45 min
Puntarelle alla romana
15min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35min