Kompatibilní verze
Massa com tomate-cereja e pesto de coentros e avelã
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g queijo da Ilha
- 1000 g água
- 2 c. chá de sal
- 250 g massa cappelletti
- 100 g azeite, mais q.b. p/ envolver a massa
- 15 g coentros
- 50 g avelã
- 1 pitada de pimenta
- 150 g tomate-cereja cortado em metades
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2362.7 kJ / 564.7 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Sacharidy
- 50.6 g
- Tuk
- 35.4 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1237.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz de cogumelos, curgete e manjericão
40min
Cuscuz de Legumes
25min
Massa com cogumelos e bacon
50min
Penne com molho de tomate seco e espinafres
35min
Tagliatelle com cogumelos salteados
40min
Fusilli com legumes e nozes
40min
Farfalle com curgete e limão
45min
Massa com pesto de brócolos
30min
Esparguete integral com molho de abacate e 'parmesão' vegan
25min
Salada de massa com atum e vinagrete de manjericão
30min
Massa com alho e tomate
55min
Penne mediterrânico
50min