Kompatibilní verze
Massa com tomate-cereja e pesto de coentros e avelã
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g queijo da Ilha
- 1000 g água
- 2 c. chá de sal
- 250 g massa cappelletti
- 100 g azeite, mais q.b. p/ envolver a massa
- 15 g coentros
- 50 g avelã
- 1 pitada de pimenta
- 150 g tomate-cereja cortado em metades
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2362.7 kJ / 564.7 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Sacharidy
- 50.6 g
- Tuk
- 35.4 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1237.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salada de grão, tomate e atum com vinagreta de coentros e lima
10 Min
Tagliatelle com cogumelos salteados
40 Min
Salada de quinoa com feijão-preto
20 min
Esparguete integral com molho de lentilhas e cenoura
45 Min
Massa com pesto de brócolos
30 Min
Massa com alho e tomate
55 Min
Omeleta de espargos com tomate
35 Min
Salada de quinoa em folhas de alface
30 Min
Penne mediterrânico
50 Min
Salada de cogumelos, bacon e espinafres
30 Min
Salada de quinoa, couve, cenoura e feijão de soja
25 Min
Esparguete integral com molho de abacate e 'parmesão' vegan
25 Min