
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 fed hvidløg
- 200 g løg kvarte
- 40 g olivenolie
- 500 g oksekød tern (2 cm)
- 30 g tomatpure
- 3 tomat tern
-
1
okseboullionterning (0,5l) smuldret
nebo 1 tsk med top kødfond - 760 g vand
- 1 spsk merian, frisk
- 2 spsk sød paprika
- 1 tsk paprika
- ½ tsk kommenfrø
- 1 laurbærblad, tørret
- tabasco til smag
- 1 tsk havsalt
- ½ tsk sort peber, stødt
- 30 g hvedemel
- 200 g rød peberfrugt skiver (1 cm)
- 200 g grøn peberfrugt skiver (1 cm)
- brød med sprød skorpe til servering
- oregano, frisk til pynt (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 493 kcal / 2067 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 40 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremet peberfrugtsuppe
20min
Minestrone
45min
Krydret marokkansk linsesuppe
40min
Misosuppe med tofu
Žádné hodnocení
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Žádné hodnocení
Vietnamesisk pho
Žádné hodnocení
Miso kyllinge suppe
Žádné hodnocení
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Žádné hodnocení
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Žádné hodnocení
Vichyssoise med pasta
35min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Žádné hodnocení