
Zařízení & příslušenství
Kyllingelaksa
Příprava 5min
Celkový 30min
2 portioner
Suroviny
-
fed hvidløg2
-
gurkemeje, stødt1 tsk
-
chili, tørret i flager efter smag
-
forårsløg kun en hvide del2
-
peanutbutter1 spsk
-
koriander, frisk15 g
-
østerssauce20 g
-
shoyu, soyasauce10 g
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk10 g
-
ingefær (se tip)2 cm
-
græskar skåret i stykker120 g
-
kyllingebryst, med eller uden skind, uden ben skåret i strimler (3 cm)500 g
-
kinesisk 5-spice krydderi2 tsk
-
vand880 g
-
boullion efter præference1 terning
-
asparges trimmet og skåret i små stykker1 bundt
-
kokosmælk, light, fra dåse200 g
-
glasnudler130 g
-
rød chili, frisk skåret i skiver, til servering
-
lime skåret i kiler, til servering
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
893 kcal /
3735 kJ
Protein
59 g
Tuk
39 g
Sacharidy
78 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
14 g
Sodík
758 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Sam Wood
16 recept
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se Vám také líbit...
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
35min
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení