Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g d'oignon (1 gros oignon), coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 70 g d'huile d'olive
- 800 g de tomates mûres, coupées en morceaux
- 1 c. à café de sucre en poudre
- ½ c. à café de sel
- 800 g d'aubergines, lavées, équeutées et coupées en tranches d'1 cm
- 1200 g d'eau
- 350 g de pâtes sèches fantaisie (rigatoni, conchiglioni, penne)
- sel
- 35 g de pecorino, râpé
- poivre moulu
- 2 c. à soupe de feuilles de basilic frais
- 35 g de pecorino râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2121 kJ / 504 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi à l'amatriciana
25 Min
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1 Std. 20 Min
Fettucine vegan au chou-fleur
1 Std.
Trofie au pesto
40min
Involtini d'aubergine à la tomate
1 Std. 10 Min
Conchiglie à la sauce tomate fraîche et au fromage de chèvre
45min
Linguine aux champignons et crème à la noisette
40min
Cannelloni aux blettes
1 godz. 5 min
Pizza blanche à la roquette
1h 35 min
Morrones rellenos de maïz (Poivron farci au maïs)
1 Std.
Linguine au chèvre frais et pesto de roquette
35min
Pâtes à l'aubergine, ricotta et basilic
35min