Kompatibilní verze
Gazpacho pomodori e ciliegie con crostini alle erbe
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 foglie di basilico fresche
- 1 cucchiaino di origano secco
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di pane a cubetti
- 700 g di pomodori perino a pezzi
- 250 g di ciliegie snocciolate
- 30 g di cipollotto
- 30 g di cetriolo pelato e senza semi
- 30 g di peperone rosso senza buccia
- 100 g di cubetti di ghiaccio
- 30 g di aceto di mele
- 5 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 800.4 kJ / 191.3 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 18.9 g
- Tuk
- 12.5 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 421.2 mg
Alternativní recepty
Crema di patate dolci con arachidi e coriandolo
30min
Vellutata fredda avocado, cetrioli e cumino
15 Min
Vellutata di indivia belga con pere caramellate e coriandolo (di Mirko Ronzoni)
50min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 Min
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1 Std. 10 Min
Pad thai (per 1 persona)
35min
Insalata di avocado, mirtilli rossi e noci
10 Min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30min
Gazpacho prosciutto e melone
2h 10min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 Min
Gazpacho feta e cetrioli
1 Std. 10 Min
Gazpacho
15 Min