Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
- 400 - 450 g de coles de Bruselas congeladas
- 150 g de dados de beicon ahumado
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 30 g de vino dulce Pedro Ximénez
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 4 filetes de rodaballo (600-800 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2365 kJ / 566 kcal
- Protein
- 47.96 g
- Sacharidy
- 9.82 g
- Tuk
- 37.17 g
- Vláknina
- 5.42 g
Alternativní recepty
Crema de coliflor y brócoli
40 min
Salmón con salsa de naranja
25min
Dorada a la catalana
30 min
Gratén de lubina, brócoli y lactonesa
35min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30 min
Rodaballo en papillote con espárragos
30 min
Bacalao fresco con crema de huevo
30 min
Menú: Sopa de verduras - Lubina a la espalda con patatas para dos
45 min
Salteado de chipirones con kale
30 min
Coles de Bruselas con manzana y ciruelas pasas
30 min
Salmonetes en papillote con guarnición de verduras
25min
Trucha con ensalada de lentejas y naranja
1h 30min