Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
- 400 - 450 g de coles de Bruselas congeladas
- 150 g de dados de beicon ahumado
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 30 g de vino dulce Pedro Ximénez
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 4 filetes de rodaballo (600-800 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2365 kJ / 566 kcal
- Protein
- 47.96 g
- Sacharidy
- 9.82 g
- Tuk
- 37.17 g
- Vláknina
- 5.42 g
Alternativní recepty
Berenjenas rellenas de espinacas y atún
50 Min
Crema de jitomate y Filetes de pescado con papas
50 Min
Tagliatelle de espárragos verdes con parmesano y trufa
2hod. 30min
Guarnición de cebolla roja y manzana
30min
Brochetas de ternera y verduras con salsa de mostaza para dos
30min
Endibias gratinadas
40min
Solomillo de atún marinado en miso
30min
Hojaldres con berenjena
40min
Cebollas rellenas de beicon y queso
1 Std. 15 Min
Picantones a la cerveza
2 Std.
Mejillones a la provenzal (Moules à la provençale)
35min
Magret de pato con salsa de cerezas
45 Min