Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
- 400 - 450 g de coles de Bruselas congeladas
- 150 g de dados de beicon ahumado
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 30 g de vino dulce Pedro Ximénez
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 4 filetes de rodaballo (600-800 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2365 kJ / 566 kcal
- Protein
- 47.96 g
- Sacharidy
- 9.82 g
- Tuk
- 37.17 g
- Vláknina
- 5.42 g
Alternativní recepty
Mero en salsa de cítricos
30min
Filetes de trucha en papillote
30min
Papillote de pollo a la pimienta con verduras y caldo
45 min
Coles de Bruselas al Pedro Ximénez
30min
Rodaballo en papillote con espárragos
30min
Perca gratinada en cama de verduras con huevas de trucha para dos
50 Min
Rollos de sardina al horno
30min
Guiso de setas de primavera
30min
Coles de Bruselas con manzana y ciruelas pasas
30min
Congrio con guisantes y mejillones
35 Min
Salmón con crema de hojas de acelga
30min
Acelgas con pollo y verduras para dos
30min