Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Molho de aneto
- 50 g natas azedas
- 20 g leite magro
- 3 pés de aneto, só as folhas
- 1 c. chá de alcaparras
- ¼ c. chá de sal
Arroz e salmão
- 1 dente de alho
- ¾ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta em grão
- 2 tiras de casca de limão, só a parte amarela
- 2 cebolos (spring onions) cortados em rodelas (1 cm aprox.)
- 4 talos de salsa, só as folhas
- 25 g sumo de limão
- ½ c. chá de açafrão-da-índia em pó
- 1200 g água
- 80 g arroz integral
- 250 g couve pak choi baby cortada ao meio e em tiras (1 cm aprox.)
- 150 g lombo de salmão s/ pele
- Aneto fresco q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1615 kJ / 386 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quinoa
30 Min
Muffins de peru e ovo
1sa
Salada detox
15 Min
Salada de lentilhas e pimentos assados
20 dk
Frango com gengibre, arroz e molho de amendoim
1sa
Filetes de peixe em papelote com pak-choi
40 dk
Frango com puré de maçã e aipo e pedaços de abóbora
40 dk
Salada de peru e pera com molho de iogurte e coentros
25 min
Salada de quinoa com tomate e espinafres
25 min
Frango ao vapor com salada de kiwi, feta e couve kale
35 dk
Massa com curgete e espargos verdes
45 dk
Bifes de frango recheados com tomate seco e mozarela de búfala com molho de espinafres
50 dk