Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g espelta
- 1 dente de alho
- 2 cm gengibre fresco s/ casca, cortado em fatias (2 mm aprox.)
- 1 c. sopa de mel
- 1 c. chá de sal
- 30 g sumo de lima (½ unid. aprox.)
- 30 g molho de soja
- 400 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 10 g azeite
- 600 - 800 g filetes de peixe s/ pele (dourada, robalo, bacalhau, pescada, truta, etc.) cortados em 4 partes (150-200 g cada aprox.)
- 200 g couve pak-choi cortada em pedaços (4 cm aprox.)
- 10 g coentros, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1566.2 kJ / 374.3 kcal
- Protein
- 39.3 g
- Sacharidy
- 43.7 g
- Tuk
- 6.9 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 7.1 g
- Sodík
- 1113.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmão a vapor com molho doce de gengibre e soja
30min
Embrulhos de couve com salmão
1h
Clafoutis de limão e sementes de papoila
35min
Bacalhau em sous-vide com risoto de beterraba e limão
2h 10 min
Peito de peru com citrinos em sous-vide
3h 30 min
Salada de arroz com salmão e pak choi
50 min
Salmão com funcho e salada de maçã
1h 20 min
Crepes de peixe
1h 55 min
Almôndegas de peru com abóbora
45 min
Frango ao vapor com salada de kiwi, feta e couve kale
35min
Arroz preto com mexilhão, bacon e tomate-cereja
50 min
Taças de couve roxa com frango
25 phút