Filetes de peixe em papelote com pak-choi

Filetes de peixe em papelote com pak-choi

3.7 6 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 doses

Suroviny

  • espelta
    200 g
  • alho
    1 dente de
  • gengibre fresco s/ casca, cortado em fatias (2 mm aprox.)
    2 cm
  • mel
    1 c. sopa de
  • sal
    1 c. chá de
  • sumo de lima (½ unid. aprox.)
    30 g
  • molho de soja
    30 g
  • água mais q.b. p/ demolhar
    400 g
  • azeite
    10 g
  • filetes de peixe s/ pele (dourada, robalo, bacalhau, pescada, truta, etc.) cortados em 4 partes (150-200 g cada aprox.)
    600 - 800 g
  • couve pak-choi cortada em pedaços (4 cm aprox.)
    200 g
  • coentros só as folhas
    10 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 1113.6 mg
Protein 39.3 g
Kalorie 1566.2 kJ / 374.3 kcal
Tuk 6.9 g
Vláknina 7.1 g
Nasycený tuk 1.3 g
Sacharidy 43.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...