
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g espelta
- 1 dente de alho
- 2 cm gengibre fresco s/ casca, cortado em fatias (2 mm aprox.)
- 1 c. sopa de mel
- 1 c. chá de sal
- 30 g sumo de lima (½ unid. aprox.)
- 30 g molho de soja
- 400 g água mais q.b. p/ demolhar
- 10 g azeite
- 600 - 800 g filetes de peixe s/ pele (dourada, robalo, bacalhau, pescada, truta, etc.) cortados em 4 partes (150-200 g cada aprox.)
- 200 g couve pak-choi cortada em pedaços (4 cm aprox.)
- 10 g coentros só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 374.3 kcal / 1566.2 kJ
- Protein
- 39.3 g
- Tuk
- 6.9 g
- Sacharidy
- 43.7 g
- Vláknina
- 7.1 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Sodík
- 1113.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salada de beterraba e maçã espiralizadas com feta e nozes - TM5
Žádné hodnocení
Massa com abóbora e couve kale
45min
Salmão a vapor com molho doce de gengibre e soja
30min
Sopa de espargos com hambúrgueres de frango e legumes a vapor
55min
Filetes de linguado e cuscuz de papaia e tomate
30min
Salmão com laranja e cuscuz de brócolos
25min
Salmão com crosta de amêndoa e tagliatelle com espargos
35min
Dourada recheada com pesto de coentros
50min
Bacalhau fresco com arroz, espinafres e molho de limão
30min
Robalo a vapor com molho de lima
35min
Papelotes de bacalhau e legumes com batatinhas
1hod.
Estufado de peixe e camarão com cuscuz
35min