Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1100 g Wasser
- 2 - 3 Frühlingszwiebeln (ca. 100 g)
- 1 TL Salz und etwas mehr
- 120 g Soba-Nudeln (siehe Tipp), halbiert
- 180 g Brokkoliröschen, walnussgroß
- 200 g grüne Sojabohnen (Edamame), TK
- 10 g Ingwer, frisch
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 5 EL Sesamöl
- 2 EL japanische Sojasauce (Tamari)
- 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 150 g Kräuterseitlinge, in Scheiben geschnitten
- etwas Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Spritzer Zitronensaft
-
160
g Saiblingsfilets, geräuchert
nebo 160 g Forellenfilets, geräuchert - 3 Stängel Koriander, frisch, Blättchen abgezupft
- Chilifäden für die Dekoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1575 kJ / 376 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1377 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fischsuppe mit Gemüse
40 Min
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1 Std. 10 Min
Coq au vin
3h
Curry Bowl mit schwarzem Reis und Hühnerfilet
1 Std.
Bouillabaisse
1h 25min
Erbsen-Ingwer-Suppe, Zitronenlachs mit Brokkoli
1 Std.
Asia-Gemüse
25 Min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1 Std.
Venusmuschelsuppe mit Riesengarnelen
1 Std.
Scharfe Garnelensuppe
35 Min
Scharfe-Hühnersuppe
1 godz. 15 min
Marokkanische Hühnersuppe (Harira)
1 Std.