Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cosce di anatra a cottura lenta
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (rosmarino, timo, salvia,...)
- 1500 g di olio di semi di arachidi
- 600 g di cosce di anatra (circa 2 cosce)
Mini quiche
- 100 g di vino bianco
- 100 g di olio di oliva
- 300 g di farina tipo 00
- 1 ¼ cucchiaino di sale
- 60 g di cipolle, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di spinaci baby freschi
- 45 g di pomodori secchi, a pezzi
- 1 pizzico di origano secco
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 80 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 4 uova
- 60 g di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1216 kJ / 291 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 270 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Costine di maiale BBQ con purè di patate
5 godz. 50 min
Zuppa di cipolle alla francese
5h 30min
Fagottini al profumo di mare
1 godz. 40 min
Torta meringa alle nocciole con crema alla banana e toffee
3h 30min
Mix di spezie e buccia di mela
50min
Eggs Benedict (Cuoci uova)
30min
Bicchierini di cassata
30min
Pannacotta di foie gras con composta di fichi e mele
3h
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3h
Financier alla nocciola con ganache fondente (senza glutine) di Damiano Carrara
2 Std.
Crema al mango (di Luca Montersino)
30min
Bisque
2 Std.