Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 油
- 20 克 紅蘿蔔, 切丁
- 6 朵 新鮮香菇, 切丁
- 6 朵 蘑菇, 切丁
- 6 朵 新鮮草菇
- 800 克 水
- 300 克 芋頭, 去皮、切塊(約1.5公分)
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 1 大匙 太白粉, 加100克水調勻
- 5 克 新鮮香菜
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 293 kJ / 70 kcal
- Protein
- 1.275 g
- Sacharidy
- 12.337 g
- Tuk
- 1.712 g
- Vláknina
- 1.214 g