Zařízení & příslušenství
芋頭三菇羹
Příprava 20min.
Celkový 50min.
8 人份
Suroviny
-
油10 克
-
紅蘿蔔 切丁20 克
-
新鮮香菇 切丁6 朵
-
蘑菇 切丁6 朵
-
新鮮草菇6 朵
-
水800 克
-
芋頭 去皮、切塊(約1.5公分)300 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
太白粉 加100克水調勻1 大匙
-
新鮮香菜5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
1.275 g
Kalorie
293 kJ /
70 kcal
Tuk
1.712 g
Vláknina
1.214 g
Sacharidy
12.337 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan