Zařízení & příslušenství
藏式蔬菜濃湯
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 人份
Suroviny
-
乾香菇 洗淨、切塊20 克
-
洋蔥 切塊100 克
-
馬鈴薯 切塊300 克
-
菱角 去殼100 克
-
油10 克
-
100 克 培根丁牛絞肉100 克
-
水1000 克
-
牛奶200 克
-
鮮奶油50 克
-
帕瑪森起士粉1 大匙
-
鹽 依個人口味調整¼ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
8.89 g
Kalorie
929 kJ /
222 kcal
Tuk
1.015 g
Vláknina
2.19 g
Sacharidy
23.51 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan