Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Pfirsiche, geschält, in Stücken
- 60 g Olivenöl
- 60 g Zitronensaft
- 2 - 4 Prisen Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1200 g Wasser
- 350 g Garnelen, roh, groß, geschält
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1036 kJ / 247 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 323 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salat mit Steak-Streifen
35min
Pasta mit Tintenfisch
40 Min
Spanisches Ei im Glas
40 Min
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2 godz.
Scampi-Spieße mit Knoblauchbutter
55 min
Tintenfischringe aglio e olio
1h 20 min
Gefüllte Calamari vom Grill
50min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 min
Sylter Landei mit gebackener Auster
30 min
Spargel mit Spinat, pochiertem Ei und Hollandaise
1 Std. 10 Min
Toast mit Dill-Joghurt, grünem Salat und pochiertem Ei
35min
Erbsen-Minz-Stampf
30 min