Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Pfirsiche, geschält, in Stücken
- 60 g Olivenöl
- 60 g Zitronensaft
- 2 - 4 Prisen Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1200 g Wasser
- 350 g Garnelen, roh, groß, geschält
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1036 kJ / 247 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 323 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2 godz.
Gyrostaschen mit Tzatziki
15min
Chicken Drumsticks mit Whisky-Glasur
45 min
Birnen-Gorgonzola-Salat mit Haselnüssen
20min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1h 10 min
Zitronen-Chicken-Wings mit Gemüse und Reis
40 min
Sous-vide Putenbrust mit Zitrusfrüchten
3h 30min
Lammkotelettes mit Blutorangensauce
1h 10 min
Lammrücken im Tramezzinimantel auf Schwarzwurzeln
50 min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
2 godz.
Schweinefilet mit Kartoffel-Sellerie-Stampf und Nussbutter
1h 10 min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1h 20 min