Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de agua
- 1 ½ cdita de sal fina
-
200
g arroz de grano largo
nebo 200 g arroz, tipo basmati - 200 g de camote, en trozos (2-3 cm)
- 100 g de floretes de brócoli
- 2 dientes de ajo, pelados
- 10 g de jengibre, en rodajas finas
- 40 g de echalot, en mitades
- 20 g de aceite vegetal, (p. ej. maíz, girasol, coco)
- 200 g de berenjena, en cubos (2 cm)
- 400 g de leche de coco
- 2 - 3 cditas de pasta de curry tailandesa, (ver tip)
- ½ cubo de caldo de verdura (para 0,5L), desmenuzado
- 100 g de garbanzo blanco cocido, lavados y escurridos
- 1 cdita de azúcar morena
- 20 g de jugo de limón recién exprimido y 1 limón en gajos para servir
- 80 g de chícharos congelados
- 80 g de elote desgranado, escurrido
- hojas de cilantro para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1111 kJ / 265 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 810 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de brócoli
15 Min
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35min
Sopa Thenthuk
1 Std.
Sopa vegana de hongos, poro y arroz salvaje con pan tostado
45min
Ramen de curry rojo con pollo
35min
Sopa miso con verduras
30min
Misoshiru (sopa miso)
15 Min
Bowl de garbanzos con salsa de cacahuate (vegano)
40min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50min
Estofado Africano occidental de maní
50min
Curry verde thai vegetariano y arroz al horno con lemon grass TM6
1 Std. 20 Min
Coliflor tikka masala
30min