Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 diente de ajo, pelados
- 25 g de jengibre, en rebandas (2 mm)
- 100 g de cebolla, en mitades
- 40 g de aceite de coco
- 400 g de camote, en cubos (2 cm)
- 1 cdita de comino en polvo
- 1 cdita de sal del himalaya, o al gusto
- 1 cdita de hojuelas de chile seco, o al gusto (volitelně)
- 200 g de puré de jitomates maduros
- 150 g de mantequilla de cacahuate, cremosa
- 1 cubo de caldo de verdura (para 0,5L), desmenuzado
- 600 g de agua
- 280 g de acelga, fresca, en rebandas medianas
- 400 g de garbanzo cocido
- 100 g de cacahuates tostados, sin sal
- 3 - 4 ramitas hoja de cilantro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3183 kJ / 762 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 42 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 15.1 g
- Sodík
- 1371 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35min
Ramen de curry rojo con pollo
35min
Sopa miso con verduras
30 min
Sopa asiática de champiñones al curry (sin gluten)
25 min
Curry de papa (Ala hodi)
40 Min
Curry de coco y garbanzos con arroz de brócoli
13h 10min
Curry verde thai vegetariano
35min
Bowl de garbanzos con salsa de cacahuate (vegano)
40 Min
Estofado picoso de berenjena
30 min
Curry de espinaca y queso fresco
13h
Pollo y couscous Marroquí
45 min
Coliflor tikka masala
30 min