Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g rindless bacon rashers, finely sliced
- 40 g vegetable oil
- 1 large onion, cut into wedges
- 3 garlic cloves
- 2 fresh long red chillies, trimmed and deseeded
- 100 g red quinoa
- water, to soak
- 1800 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g pearl barley
- 100 g puy lentils
- 100 g pearl couscous
- 50 g salted butter
- 250 g frozen peas
- 8 sprigs fresh mint, leaves only, roughly torn
- ground black pepper, to season
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3273.8 kJ / 782.5 kcal
- Protein
- 25.9 g
- Sacharidy
- 86.8 g
- Tuk
- 38.1 g
- Nasycený tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 15.7 g
- Sodík
- 369.3 mg
Alternativní recepty
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Tuscan bean soup
40 Min
Mediterranean capsicums
2 Std.
Bulghur and lentil soup
1 Std.
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 Min
Tuscan bean soup
30 Min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 Std. 10 Min
Creamy vegetable rice
25 Min
Hearty lentil chilli
50 Min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 Std.
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 Min