Tuscan bean soup

Tuscan bean soup

4.8 440 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
6 portions

Suroviny

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    70 g
  • fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
    2 sprigs
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs
  • brown onion (approx. 75 g)
    ½
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    20 g
  • pancetta cut into cubes (1 cm)
    150 g
  • celery stalks cut into cubes (1 cm)
    2
  • carrot cut into cubes (1 cm)
    1
  • zucchini cut into cubes (1 cm)
    100 g
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • water
    400 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • dried chilli flakes
    1 tsp
  • Parmesan cheese shaved for garnishing (optional)
  • crusty bread to serve
    6 slices

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1261.6 mg
Protein 21.3 g
Kalorie 1487.6 kJ / 354.2 kcal
Tuk 10.9 g
Vláknina 12 g
Nasycený tuk 4 g
Sacharidy 35.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...