Kompatibilní verze
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g macadamia nuts
- boiling water
- 630 g water
- 12 raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g freshly squeezed lime juice
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 oranges, segmented
- 1 - 2 tbsp dukkah (see Tips)
- ground black pepper, to season
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2320.5 kJ / 554.6 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 37.8 g
- Tuk
- 45.1 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 12.9 g
- Sodík
- 258.5 mg
Alternativní recepty
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15 Min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 godz. 40 min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35 min.
Gwinganna polenta with vegetables
1 godz. 10 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
20 min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Mango salmon bowl
40 min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40 min