Kompatibilní verze
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g macadamia nuts
- boiling water
- 630 g water
- 12 raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g freshly squeezed lime juice
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 oranges, segmented
- 1 - 2 tbsp dukkah (see Tips)
- ground black pepper, to season
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2320.5 kJ / 554.6 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 37.8 g
- Tuk
- 45.1 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 12.9 g
- Sodík
- 258.5 mg
Alternativní recepty
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35 Min
Ras el hanout
10 Min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 Std. 10 Min
Prawn salad with horseradish cream
1 Std.
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 Min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 Min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 Std. 15 Min
Gwinganna polenta with vegetables
1 Std. 10 Min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6 Std. 30 Min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 Min
Green egg whites and ham omelette
35 Min