Hasselback beetroot salad with macadamia cream
TM6 TM5 TM31

Hasselback beetroot salad with macadamia cream

4.9 ( 13 hodnocení )

Suroviny

  • 200 g macadamia nuts
  • boiling water
  • 630 g water
  • 12 raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 garlic clove
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 20 g freshly squeezed lime juice
  • 1 - 2 pinches sea salt plus extra to season
  • 1 - 2 oranges segmented
  • 1 - 2 tbsp dukkah (see Tips)
  • ground black pepper to season

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
554.6 kcal / 2320.5 kJ
Protein
9.2 g
Tuk
45.1 g
Sacharidy
37.8 g
Vláknina
12.9 g
Nasycený tuk
7 g
Sodík
258.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty