Hasselback beetroot salad with macadamia cream

Hasselback beetroot salad with macadamia cream

4.9 14 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

  • macadamia nuts
    200 g
  • boiling water
  • water
    630 g
  • raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)
    12
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • freshly squeezed lime juice
    20 g
  • sea salt plus extra to season
    1 - 2 pinches
  • oranges segmented
    1 - 2
  • dukkah (see Tips)
    1 - 2 tbsp
  • ground black pepper to season

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 554.6 kcal / 2320.5 kJ
Protein 9.2 g
Tuk 45.1 g
Sacharidy 37.8 g
Vláknina 12.9 g
Nasycený tuk 7 g
Sodík 258.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...