Hasselback beetroot salad with macadamia cream

Hasselback beetroot salad with macadamia cream

4.9 16 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

  • macadamia nuts
    200 g
  • boiling water
  • water
    630 g
  • raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)
    12
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • freshly squeezed lime juice
    20 g
  • sea salt plus extra to season
    1 - 2 pinches
  • oranges segmented
    1 - 2
  • dukkah (see Tips)
    1 - 2 tbsp
  • ground black pepper to season

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 258.5 mg
Protein 9.2 g
Kalorie 2320.5 kJ / 554.6 kcal
Tuk 45.1 g
Vláknina 12.9 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 37.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...