
Kompatibilní verze
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mushroom Dashi Broth
- 450 g fresh Swiss brown mushrooms
- 1420 g water
- 30 g kombu
Toasted Coconut Cinnamon Broth
- 450 g fresh shiitake mushrooms trimmed
- 60 g tamari
- 2 ½ cinnamon quills toasted (see Tips)
- 85 g flaked coconut toasted
Dumpling Filling
- 1250 g water
- 500 g japanese pumpkin peeled, deseeded and cut into cubes (2.5 cm)
- 30 g tamari
- 15 g rice wine vinegar
- 15 g coconut oil
- 1 ½ tsp fresh ginger or ginger paste, to taste (optional)
- 15 g agave syrup (optional)
- 20 round wonton wrappers
- micro herb or edible flowers
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 263.9 kcal / 1104.3 kJ
- Protein
- 10.9 g
- Tuk
- 10.4 g
- Sacharidy
- 36.6 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Sodík
- 979.6 mg
Alternativní recepty
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Žádné hodnocení
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1hod. 45min
Black sticky rice pudding
9hod. 40min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, TM6)
1hod.
Cherry Blossom Steamed Dumplings
1hod. 5min
Porcini mushroom risotto
35min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min
Honey citron tea
1hod. 45min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2hod. 50min
Banh mi pizza
2hod. 15min
Temaki sushi (TM6)
1hod. 40min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min