Kompatibilní verze
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mushroom Dashi Broth
- 450 g fresh Swiss brown mushrooms
- 1420 g water
- 30 g kombu
Toasted Coconut Cinnamon Broth
- 450 g fresh shiitake mushrooms, trimmed
- 60 g tamari
- 2 ½ cinnamon quills, toasted (see Tips)
- 85 g flaked coconut, toasted
Dumpling Filling
- 1250 g water
- 500 g japanese pumpkin, peeled, deseeded and cut into cubes (2.5 cm)
- 30 g tamari
- 15 g rice wine vinegar
- 15 g coconut oil
- 1 ½ tsp fresh ginger or ginger paste, to taste (optional)
- 15 g agave syrup (optional)
- 20 round wonton wrappers
- micro herb or edible flowers
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1104.3 kJ / 263.9 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 36.6 g
- Tuk
- 10.4 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 979.6 mg
Alternativní recepty
Mango and labne slice
28h
Temaki sushi (TM6)
1 Std. 40 Min
Pawpaw smoothie
10 Min
Aussie damper
45 Min
Cheesecake
3h 15min
Seeded pastry
15 Min
Black sticky rice pudding
9 Std. 40 Min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11 Std. 40 Min
Umami Soup
1 Std. 20 Min
Gwinganna polenta with vegetables
1 Std. 10 Min
Wonton soup (vegetarian)
45 Min
Ice cream cookie bowls
6h 15min