Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)

Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)

3.8 4 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 10min.
6 portions

Suroviny

Mushroom Dashi Broth
  • fresh Swiss brown mushrooms
    450 g
  • water
    1420 g
  • kombu
    30 g
Toasted Coconut Cinnamon Broth
  • fresh shiitake mushrooms trimmed
    450 g
  • cinnamon quills toasted (see Tips)
    2 ½
  • tamari
    60 g
  • flaked coconut toasted
    85 g
Dumpling Filling
  • japanese pumpkin peeled, deseeded and cut into cubes (2.5 cm)
    500 g
  • water
    1250 g
  • rice wine vinegar
    15 g
  • coconut oil
    15 g
  • tamari
    30 g
  • fresh ginger or ginger paste, to taste (optional)
    1 ½ tsp
  • agave syrup (optional)
    15 g
  • round wonton wrappers
    20
  • micro herb or edible flowers

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 979.6 mg
Protein 10.9 g
Kalorie 1104.3 kJ / 263.9 kcal
Tuk 10.4 g
Vláknina 3.6 g
Nasycený tuk 8.2 g
Sacharidy 36.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...