Kompatibilní verze
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mushroom Dashi Broth
- 450 g fresh Swiss brown mushrooms
- 1420 g water
- 30 g kombu
Toasted Coconut Cinnamon Broth
- 450 g fresh shiitake mushrooms, trimmed
- 60 g tamari
- 2 ½ cinnamon quills, toasted (see Tips)
- 85 g flaked coconut, toasted
Dumpling Filling
- 1250 g water
- 500 g japanese pumpkin, peeled, deseeded and cut into cubes (2.5 cm)
- 30 g tamari
- 15 g rice wine vinegar
- 15 g coconut oil
- 1 ½ tsp fresh ginger or ginger paste, to taste (optional)
- 15 g agave syrup (optional)
- 20 round wonton wrappers
- micro herb or edible flowers
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1104.3 kJ / 263.9 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 36.6 g
- Tuk
- 10.4 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 979.6 mg
Alternativní recepty
Miso fish with Asian greens
24h 45 min
Green tea ice cream (TM6 only)
24 Std. 30 Min
Lime sherbet
4h 15min
Rainbow cauliflower sushi
50min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24 godz. 40 min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10h 55min
Crispy Korean tofu
1 Std. 20 Min
Basil pesto
10min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35min
Soup dumplings (xiao long bao)
26h 50min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 Std. 15 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min