Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 diente de ajo
-
30
g de aceite de ajonjolí
nebo 30 g de aceite de oliva - 150 g de kimchi
- 500 - 520 g de agua
- 250 g de arroz precocido
- 50 g de elote desgranado, en lata
- ½ - 1 cdita de sal, al gusto
- 1 cda de caldo de verduras en pasta
-
100
g de edamames
nebo 100 g de chícharos congelados -
100
g de hongo shiitake seco, en rodajas (aprox. 0,5 cm)
nebo 100 g de hongos, frescos, en rodajas (aprox. 0,5 cm) - 100 g de zanahoria, en rodajas (aprox. 0,5 cm)
- 1 - 2 cdas de aceite vegetal
- 4 huevos
- 1 alga nori, desmenuzado o cortado en tiras (3 cm x 0,5 cm) para decorar (ver consejo)
- 2 cdas de ajonjolí tostado
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1492 kJ / 356.6 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 21.3 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 638.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ceviche de kiwi y mango
7 Min
Bowl de atún y aguacate
50 Min
Pollo con costra de parmesano y crema de limón
40min
Salmón con salsa de yogur y crumble de nueces
1h
Pizza de Big Mac
1h 30min
Filete marinado en café con salsa de frutos rojos y ensalada verde
4 Std. 30 Min
Tallarines al ragout
1 godz. 10 min
Pollo picante a la parrilla con cuscús TM6 (Pelar)
1 Std. 40 Min
Ensalada de pesto vegano (Pelar)
35min
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30min
Ensalada con queso de cabra y aderezo de nuez de la india
25min
Pescado al horno con tomates deshidratados
30min