Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g peito de peru, sem pele e sem osso
- 15 g vinagre de maçã
- 30 g azeite de oliva
- 2 dentes de alho, amassados
- 5 folhas de sálvia fresca, picadas
- 2 ½ c. chá de sal marinho, mais q. b. para ajustar o sabor
- 5 ramos de salsinha fresca, somente as folhas
- 150 g damascos secos
- 200 g creme de ricota
- ½ c. chá de pimenta do reino preta em pó
- 1 talo de alho-poró, em rodelas
- 2 talos de salsão fresco, picados
- 2 folhas de louro seco
- 4 ramos de tomilho fresco, somente as folhas
- 1000 g água
- 1 cebola grande, cortada em tiras
- 130 g manteiga sem sal
- 100 g vinho branco seco
- 50 g amido de milho
- 1 c. sopa de estragão fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 1840 kJ / 440 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 116 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Molho de alcaparras
Žádné hodnocení
Patê de avocado
10 min
Patê de salmão defumado
Žádné hodnocení
Salada de quinoa
40min
Escondidinho de carne seca
1u. 55min
Bifinhos acebolados com cerveja, purê de mandioquinha e vagem ao vapor
1h
Cuscuz à paulista
1h 25min
Sorvete de açaí
15min
Vitamina de goiaba
10 min
Soufflé rápido de queijo
45min
Sorbet de frutas
5min
Risoto com queijo parmesão
30min