Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g peito de peru, sem pele e sem osso
- 15 g vinagre de maçã
- 30 g azeite de oliva
- 2 dentes de alho, amassados
- 5 folhas de sálvia fresca, picadas
- 2 ½ c. chá de sal marinho, mais q. b. para ajustar o sabor
- 5 ramos de salsinha fresca, somente as folhas
- 150 g damascos secos
- 200 g creme de ricota
- ½ c. chá de pimenta do reino preta em pó
- 1 talo de alho-poró, em rodelas
- 2 talos de salsão fresco, picados
- 2 folhas de louro seco
- 4 ramos de tomilho fresco, somente as folhas
- 1000 g água
- 1 cebola grande, cortada em tiras
- 130 g manteiga sem sal
- 100 g vinho branco seco
- 50 g amido de milho
- 1 c. sopa de estragão fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 1840 kJ / 440 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 116 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta cremosa com ragu de cogumelos
1 Std.
Cuscuz de camarão
Žádné hodnocení
Moscow mule
1 Std.
Pão enrolado com calabresa e erva doce
2h 15min
Pêssego Tônica
Žádné hodnocení
Polenta cremosa ao molho de funghi
35min
Quiche de cebola
1 Std. 10 Min
Escondidinho de carne seca
1 Std. 55 Min
Sopa de frango e milho verde e Terrinas de brócolis
1 Std. 25 Min
Sopa de alho-poró e batata
45min
Risoto com queijo parmesão
30min
Queijo parmesão ralado
5 Min