Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di cipolla a pezzi
- 60 g di pancetta affumicata a cubetti (1 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di funghi champignon, puliti e a fette
- 300 g di piselli surgelati
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 320 g di pasta corta, tipo tubettoni
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1874 kJ / 448 kcal
- Protein
- 18.4 g
- Sacharidy
- 68.2 g
- Tuk
- 13.2 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle risottate alla boscaiola
40 Min
Fusilli ai carciofi e piselli
30 min
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40 Min
Pennette al ragù di salsiccia e melanzane (senza glutine)
35min
Penne risottate funghi e speck
40 Min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 min
Penne pisellini, funghi e speck
30 min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40 Min
Trofie con fiori di zucca, zucchine e crudo
40 Min
Penne risottate al pesto di melanzane
40 Min