Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di cipolla a pezzi
- 60 g di pancetta affumicata a cubetti (1 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di funghi champignon, puliti e a fette
- 300 g di piselli surgelati
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 320 g di pasta corta, tipo tubettoni
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1874 kJ / 448 kcal
- Protein
- 18.4 g
- Sacharidy
- 68.2 g
- Tuk
- 13.2 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35min
Penne risottate al pesto di melanzane
40min
Pipette primaverili
45min
Orecchiette con zucca, porcini e noci
3 Std. 30 Min
Penne pisellini, funghi e speck
30min
Farfalle risottate alla boscaiola
40min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40min
Trofie pesto e champignon
30min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45min
Penne risottate funghi e speck
40min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35min