Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g dried borlotti beans (see Tips)
- 1950 water, plus extra to soak
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), reserve the rind (optional - see Tips)
- 1 onion (150 g), cut into pieces
- 1 tomato, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded and cut into halves
- 200 g speck, cut into cubes (1 cm)
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 200 g tomato passata
- sea salt, to taste
- 200 g ditalini pasta
- 1 - 2 stalks kale, roughly chopped
- dried chilli flakes, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1498.2 kJ / 356.7 kcal
- Protein
- 21.6 g
- Sacharidy
- 37.7 g
- Tuk
- 11.2 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 963.8 mg
Alternativní recepty
Tuscan bean soup
40min
Pasta alla puttanesca
35min
Summer tomato and gin pasta sauce
35min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Smoky Mexican bean soup
35min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Tuscan bean soup
30min
Baked Cabbage Pierogis
2 Std. 30 Min
Minestrone
40min
Eggplant and ricotta involtini
1 Std. 20 Min
Pasta with fennel and tomato sauce
40min
Ribollita
50min