![Pasta e fagioli Pasta e fagioli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5326288d-4a50-46bd-9017-1cec124998ac/Derivates/f7e411d2-e16c-41cd-ae84-7e8814f10597.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g dried borlotti beans (see Tips)
- 1950 water, plus extra to soak
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), reserve the rind (optional - see Tips)
- 1 onion (150 g), cut into pieces
- 1 tomato, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded and cut into halves
- 200 g speck, cut into cubes (1 cm)
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 200 g tomato passata
- sea salt, to taste
- 200 g ditalini pasta
- 1 - 2 stalks kale, roughly chopped
- dried chilli flakes, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1498.2 kJ / 356.7 kcal
- Protein
- 21.6 g
- Sacharidy
- 37.7 g
- Tuk
- 11.2 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 963.8 mg
Alternativní recepty
Tuscan bean soup
40 Min
Grisons barley soup
1h 15 min
Bibimbap burrito
45min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 Min
Middle Eastern lamb pizza pie (TM6)
2h
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 Min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 Std.
Polenta with mediterranean vegetables
1h 35 min
Mixed grain risotto
1 godz. 25 min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 Min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 Min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30 Min