Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

Pasta e fagioli
TM6 TM5 TM31

Pasta e fagioli

4.7 (56 hodnocení)

Suroviny

  • 150 g dried borlotti beans (see Tips)
  • 1950 water, plus extra to soak
  • 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), reserve the rind (optional - see Tips)
  • 1 onion (150 g), cut into pieces
  • 1 tomato, cut into pieces
  • 1 celery stalk, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 1 fresh long red chilli, deseeded and cut into halves
  • 200 g speck, cut into cubes (1 cm)
  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
  • 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
  • 200 g tomato passata
  • sea salt, to taste
  • 200 g ditalini pasta
  • 1 - 2 stalks kale, roughly chopped
  • dried chilli flakes, to serve

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1498.2 kJ / 356.7 kcal
Protein
21.6 g
Sacharidy
37.7 g
Tuk
11.2 g
Nasycený tuk
4.3 g
Vláknina
8 g
Sodík
963.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty