Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g dried borlotti beans (see Tips)
- 1950 water, plus extra to soak
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), reserve the rind (optional - see Tips)
- 1 onion (150 g), cut into pieces
- 1 tomato, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded and cut into halves
- 200 g speck, cut into cubes (1 cm)
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 200 g tomato passata
- sea salt, to taste
- 200 g ditalini pasta
- 1 - 2 stalks kale, roughly chopped
- dried chilli flakes, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1498.2 kJ / 356.7 kcal
- Protein
- 21.6 g
- Sacharidy
- 37.7 g
- Tuk
- 11.2 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 963.8 mg
Alternativní recepty
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Asparagus and saffron risotto
35 min
Ribollita
50 min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1u. 40min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
Žádné hodnocení
Creamy vegetable rice
25 min
Yiayia's Pastitsio
1u. 40min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 min