
Zařízení & příslušenství
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
Příprava 15min
Celkový 1hod.
6 portions
Suroviny
Macadamia cream
-
sourdough bread cut into pieces50 g
-
milk175 g
-
extra virgin olive oil35 g
-
macadamia nuts toasted150 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
lemon zested and juiced1
-
apple cider vinegar50 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Spring vegetables
-
water500 g
-
sea salt1 tsp
-
green beans trimmed200 g
-
asparagus trimmed2 bunches
-
fresh green peas250 g
-
fresh mint leaves only, roughly chopped2 sprigs
Crispy-skinned snapper
-
salted butter100 g
-
snapper fillets, skin on6
-
sea salt flakes to season
-
ground black pepper to season
-
vegetable oil4 tbsp
-
lemon juice only1
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
679.7 kcal /
2854.6 kJ
Protein
31.9 g
Tuk
53.8 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
8.4 g
Nasycený tuk
14.9 g
Sodík
1510.1 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Good Food Mark LaBrooy
10 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland