Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
TM6 TM5

Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables

4.3 (27 hodnocení)

Suroviny

Macadamia cream

  • 50 g sourdough bread, cut into pieces
  • 175 g milk
  • 35 g extra virgin olive oil
  • 150 g macadamia nuts, toasted
  • 2 tsp Dijon mustard
  • 1 lemon, zested and juiced
  • 50 g apple cider vinegar
  • sea salt, to season
  • ground black pepper, to season

Spring vegetables

  • 500 g water
  • 1 tsp sea salt
  • 200 g green beans, trimmed
  • 2 bunches asparagus, trimmed
  • 250 g fresh green peas
  • 2 sprigs fresh mint, leaves only, roughly chopped

Crispy-skinned snapper

  • 100 g salted butter
  • 6 snapper fillets, skin on
  • sea salt flakes, to season
  • ground black pepper, to season
  • 4 tbsp vegetable oil
  • 1 lemon, juice only

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2854.6 kJ / 679.7 kcal
Protein
31.9 g
Sacharidy
14 g
Tuk
53.8 g
Nasycený tuk
14.9 g
Vláknina
8.4 g
Sodík
1510.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty