Kompatibilní verze
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Macadamia cream
- 50 g sourdough bread, cut into pieces
- 175 g milk
- 35 g extra virgin olive oil
- 150 g macadamia nuts, toasted
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 lemon, zested and juiced
- 50 g apple cider vinegar
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
Spring vegetables
- 500 g water
- 1 tsp sea salt
- 200 g green beans, trimmed
- 2 bunches asparagus, trimmed
- 250 g fresh green peas
- 2 sprigs fresh mint, leaves only, roughly chopped
Crispy-skinned snapper
- 100 g salted butter
- 6 snapper fillets, skin on
- sea salt flakes, to season
- ground black pepper, to season
- 4 tbsp vegetable oil
- 1 lemon, juice only
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2854.6 kJ / 679.7 kcal
- Protein
- 31.9 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 53.8 g
- Nasycený tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 8.4 g
- Sodík
- 1510.1 mg
Alternativní recepty
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 Min
Sweet potato quiche with prosciutto
1h 15min
Turkey rissoles and kale slaw
30 Min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 Min
Miso chicken and rice
1 Std. 30 Min
Prawns with coriander coconut rice
35 Min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 Min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1 Std. 40 Min