Kompatibilní verze
Clam Chowder (zuppa di vongole del New England)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di vongole pulite e spurgate (vedere consigli)
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cipolla bianca piccola (60 g circa)
- 1 gambo di sedano (30 g circa)
- 3 rametti di timo fresco
- 2 foglioline di alloro fresco
- 70 g di cubetti di pancetta dolce
- 600 g di acqua
- 400 g di patate, a cubetti (1-2 cm)
- 100 g di panna da cucina
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 4 panini, tipo rosette
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 8481 kJ / 2027 kcal
- Protein
- 73.1 g
- Sacharidy
- 238.1 g
- Tuk
- 93.5 g
- Vláknina
- 16.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Zuppa di cipolle
1h
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 Min
Vongole veraci su crostoni di pane
50 Min
Crumble di mele e ciliegie
1h
Uova di quaglia in gelatina alle erbe
Žádné hodnocení
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2h 25min
Merluzzo in salsa aioli
1h
Vellutata di castagne con porcini
50 Min
Crema di topinambur e tartufo
55min
Kaiserschmarren
50 Min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 godz. 10 min