Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 100 g de poireau, coupé en morceaux
- 100 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 20 g de beurre
- 200 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 200 g de vin blanc sec, type riesling
- 330 g de lait
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 874 kJ / 209 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de cucurbitacées au chorizo
30min
Crème de butternut au chorizo
30min
Velouté de poulet à la noix de cajou
30min
Velouté de tomate
30min
Crème de petits pois
40min
Crème de chou-fleur
40min
Velouté de champignons
20min
Potage Saint-Germain
45min
Crème d'endive au colombo
30min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55min
Soupe de laitue
35min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3h 30min