Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 100 g de poireau, coupé en morceaux
- 100 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 20 g de beurre
- 200 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 200 g de vin blanc sec, type riesling
- 330 g de lait
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 874 kJ / 209 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème d'endive au colombo
30 Min
Sorbet à la quetsche et tuiles à la pistache
45min
Soupe de tomate aux copeaux de jambon de Bayonne
35 Min
Vin blanc chaud
12 Std. 25 Min
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40 λεπτ.
Soupe de tomate au basilic
30 Min
Velouté de tomate
30 Min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Vin chaud alsacien de Noël
40 λεπτ.
Soupe de cucurbitacées au chorizo
30 Min
Spätzles aux girolles
50 Min
Crème de butternut au chorizo
30 Min