Risotto de espárragos al azafrán

Risotto de espárragos al azafrán

4.0 57 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 raciones

Suroviny

  • 35 g de cebolla en juliana
  • 350 g de espárragos verdes en trozos de 2 cm (sin la parte leñosa)
  • 30 g de aceite de oliva
  • 320 g de arroz de grano redondo
  • 60 g de vino blanco
  • 700 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de hebras de azafrán
    1 sobre de azafrán molido
  • 1 pastilla de caldo de verduras desmenuzada
  • 20 g de mantequilla
  • 2 - 3 cucharadas de queso parmesano rallado

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 627 mg
Protein 8.7 g
Kalorie 1766 kJ / 422 kcal
Tuk 12.2 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 4 g
Sacharidy 68.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...