Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g de cebolla en juliana
- 350 g de espárragos verdes en trozos de 2 cm (sin la parte leñosa)
- 30 g de aceite de oliva
- 320 g de arroz de grano redondo
- 60 g de vino blanco
- 700 g de agua
- 1 cucharadita de sal
-
1
pellizco de hebras de azafrán
nebo 1 sobre de azafrán molido - 1 pastilla de caldo de verduras desmenuzada
- 20 g de mantequilla
- 2 - 3 cucharadas de queso parmesano rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1766 kJ / 422 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 68.1 g
- Tuk
- 12.2 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 627 mg
Alternativní recepty
Compota de manzana y mango con granola de quinoa
1h
Crema de maíz
1h 40min
Risotto de espinacas y gambas
25min
Sopa cremosa versátil
45 min
Sopa cremosa de guisantes
40 min
Paté de palta
4h 25min
Risotto de salmón e hinojo
25min
Arroz cremoso al azafrán con calabacín, champiñones y beicon
50min
Arroz cremoso con calabacín y langostinos
1h
Risotto con calabacín y beicon
35min
Risotto integral de espárragos y puerros
1h
Risotto de setas al cava
35min