Risotto de espárragos al azafrán

Risotto de espárragos al azafrán

4.0 44 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 35min
4 raciones

Suroviny

  • de cebolla en juliana
    35 g
  • de espárragos verdes en trozos de 2 cm (sin la parte leñosa)
    350 g
  • de aceite de oliva
    30 g
  • de arroz de grano redondo
    320 g
  • de vino blanco
    60 g
  • de agua
    700 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de hebras de azafrán
    1 pellizco
    1 sobre de azafrán molido
  • pastilla de caldo de verduras desmenuzada
    1
  • de mantequilla
    20 g
  • de queso parmesano rallado
    2 - 3 cucharadas

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 422 kcal / 1766 kJ
Protein 8.7 g
Tuk 12.2 g
Sacharidy 68.1 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 4 g
Sodík 627 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...