Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Guiso de lentejas (Misir wat)
- 100 g de cebolla en trozos
- 60 g de chalotas en mitades
- 2 dientes de ajo
-
150
g de tomates cherry en mitades
nebo 150 g de tomate en trozos - 50 g de mantequilla en trozos
- 2 cucharadas de curry en polvo etíope (berbere)
- 250 g de lentejas rojas partidas (ver sugerencia)
- 450 g de caldo de verduras
- 1 hoja de laurel seca
- 15 g de tomate concentrado
- ½ cucharadita de azúcar
- ¼ de cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1608.8 kJ / 384.5 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Sacharidy
- 55.5 g
- Tuk
- 12.5 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 12 g
- Sodík
- 404 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35min
Curry de garbanzos y coco con cuscús de brócoli
40 Min
Curry de garbanzos y verduras
25 min
Dhal de lentejas rojas (Dhaba dhal) - India
35min
Estofado de berenjena picante
30 min
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2 godz. 40 min
Guiso de carne etíope (Zighinì)
1h
Curry vegano de berenjenas
50min
Puré rústico de patata y batata con romero
45 min
Curry en polvo etíope (Berbere)
5 Min
Curry vietnamita de pescado
45 min
Curry vegano con tofu
30 min