Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de cebolla en trozos
- 2 ramita de romero fresco (solo las hojas)
- 70 g de beicon en dados
- 30 g de aceite de oliva
- 400 g de lentejas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- 400 g de batata en trozos de 2-3 cm
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 900 g de agua
- 150 g de pasta seca para sopa
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 4 cucharadas de vinagre balsámico
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2018 kJ / 482 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 69.3 g
- Tuk
- 15.5 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 11.5 g
- Sodík
- 0.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de pasta y judías pintas
40 Min
Sopa de judías blancas y verduras
40 Min
Sopa de verduras con noodles de tortilla francesa
40 Min
Sopa de cebada con verduras
55 min
Sopa de verduras variadas con pasta
45 min
Pasta con lentejas y salchichas
35min
Sopa vegetariana con legumbres
40 Min
Menú: Sopa de verduras con huevo duro. Lubina al vapor
45 min
Sopa de trigo y verduras
45 min
Sopa de verduras con lentejas y arroz
1h 50 min
Sopa de batata, pimiento rojo y judías blancas
35min
Arroz caldoso con verduras y espinacas
45 min