Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de cebolla en trozos
- 2 ramita de romero fresco (solo las hojas)
- 70 g de beicon en dados
- 30 g de aceite de oliva
- 400 g de lentejas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- 400 g de batata en trozos de 2-3 cm
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 900 g de agua
- 150 g de pasta seca para sopa
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 4 cucharadas de vinagre balsámico
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2018 kJ / 482 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 69.3 g
- Tuk
- 15.5 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 11.5 g
- Sodík
- 0.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patatas guisadas con arroz y morcilla de Burgos
50 Min
Guiso de judías rojas con pollo y batata
45 Min
Sopa de trigo y verduras
45 Min
Sopa de verduras con lentejas y arroz
1 Std. 50 Min
Espaguetis con salsa de lentejas y zanahoria
3hod. 15min
Guiso de verduras italiano
40 Min
Crema de batatas y garbanzos
35 Min
Crema de judías blancas con espinacas
30 Min
Crema de judías pintas y espinacas
30 Min
Sopa vegetariana con legumbres
40 Min
Sopa de pasta y judías pintas
40 Min
Pasta con judías blancas
40 Min