Mijoté de fonds d’artichauts au veau et aux petits pois

Mijoté de fonds d’artichauts au veau et aux petits pois

3.7 12 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 5min.
4 portions

Suroviny

  • 2 gousses d'ail
  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • 600 g de veau en morceaux
  • 600 g d'eau
  • 2 brins de romarin frais
  • 5 brins de thym frais
  • 2 feuilles de laurier frais
  • 350 g de fonds d'artichaut coupés en quatre
  • 200 g de petits pois frais écossés
  • du sel
  • du poivre moulu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 38 g
Kalorie 1355 kJ / 324 kcal
Tuk 12 g
Sacharidy 11 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...