
Kompatibilní verze
Mijoté de fonds d’artichauts au veau et aux petits pois
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 100 g d'oignon coupé en quatre
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g de veau en morceaux
- 600 g d'eau
- 2 brins de romarin frais
- 5 brins de thym frais
- 2 feuilles de laurier frais
- 350 g de fonds d'artichaut coupés en quatre
- 200 g de petits pois frais écossés
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 324 kcal / 1355 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 11 g
Alternativní recepty
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50min
Daurade à la marocaine
1hod.
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50min
Calamar à la coriandre et à l'ail
30min
Ragoût de pois chiches, petits pois et poulpe
45min
Lentilles à la marocaine
50min
Tajine de poulet aux légumes de printemps
1hod.
Tajine de bœuf aux patates douces
4hod. 10min
Tajine de bœuf aux carottes et tomates
1hod. 45min
Tajine de dorade à la chermoula
40min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1hod. 25min
Chorba tunisienne
45min