Kompatibilní verze
Mijoté de fonds d’artichauts au veau et aux petits pois
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g de veau, en morceaux
- 600 g d'eau
- 2 brins de romarin frais
- 5 brins de thym frais
- 2 feuilles de laurier frais
- 350 g de fonds d'artichaut, coupés en quatre
- 200 g de petits pois frais, écossés
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1355 kJ / 324 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50min
Chorba tunisienne
45 Min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1 Std. 25 Min
Tajine de bœuf aux patates douces
4h 10min
Mijoté d'agneau, pommes de terre, petits pois, carottes et fregola sarda
1h 15min
Daube d'agneau aux artichauts
1h
Tajine de boulettes merlan-sardines, sauce tomate et couscous
1h 15min
Salade de poulpe et de poivrons
2 Std.
Navarin aux petits légumes
1h
Soupe harira
40min
Tajine d'agneau aux coings
1h
Tajine de bœuf aux carottes et tomates
1h 45min