Kompatibilní verze
Mijoté de fonds d’artichauts au veau et aux petits pois
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g de veau, en morceaux
- 600 g d'eau
- 2 brins de romarin frais
- 5 brins de thym frais
- 2 feuilles de laurier frais
- 350 g de fonds d'artichaut, coupés en quatre
- 200 g de petits pois frais, écossés
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1355 kJ / 324 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Riz sauté aux épices et champignons
45min
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50 min
Chorba tunisienne
45min
Sauté d'agneau aux légumes
45min
Mijoté d'agneau, pommes de terre, petits pois, carottes et fregola sarda
1 Std. 15 Min
Poulet rôti, salade de haricots blancs au pesto de roquette
1 godz.
Mijoté de dinde, légumes printaniers
40 min
Côte de veau vapeur aux légumes du jardin
55 min
Salade chaude de haricots verts et fruits de mer
35 min
Ragoût de pois chiches, petits pois et poulpe
45min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1 godz.
Poulet rôti au cidre et légumes vapeur
1 godz. 45 min