Kompatibilní verze
Mijoté de fonds d’artichauts au veau et aux petits pois
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g de veau, en morceaux
- 600 g d'eau
- 2 brins de romarin frais
- 5 brins de thym frais
- 2 feuilles de laurier frais
- 350 g de fonds d'artichaut, coupés en quatre
- 200 g de petits pois frais, écossés
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1355 kJ / 324 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Lentilles à la marocaine
50 min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1 Std. 25 Min
Chorba tunisienne
45 min
Tajine de veau aux courges
2 Std. 5 Min
Carottes à la marocaine
40min
Sauté de veau aux artichauts et petits pois
Žádné hodnocení
Navarin aux petits légumes
1h
Ragoût de pois chiches, petits pois et poulpe
45 min
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50 min
Sauté de veau aux olives
1h
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1 godz. 30 min
Tajine de bœuf aux carottes et tomates
1 Std. 45 Min