Kompatibilní verze
Sformatini di bucce di piselli con crema allo yogurt e menta
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sformatini di bucce di piselli
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 700 g di acqua + q.b.
- 1000 g di piselli freschi con baccello, ben lavati
- farina tipo 00 q.b.
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 3 uova
Crema allo yogurt e menta
- 5 g di menta fresca, le foglie
- 5 g di scorza di limone grattugiata
- 150 g di yogurt greco
- 5 - 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1599 kJ / 382 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 8.4 g
- Sodík
- 526 mg
Alternativní recepty
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1h
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40min
Zuppa di lenticchie e fagioli neri a Cottura Lenta
40min
Cotolette di sedano rapa con crema di patate (senza lattosio)
35min
Ghiaccioli di prugne e albicocche secche
Žádné hodnocení
Vellutata di lenticchie
1 Std. 30 Min
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30min
Licurdia calabrese
1h
Zuppa frantoiana
45min
Vellutata di asparagi e cocottine di uova filanti (Bimby Friend)
45min
Zuppetta di ceci
45min
Salmone al forno con crema di broccolo e salsa all'arancia
1h