Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di zucchine, senza estremità
- 100 g di carote, pelate e senza le estremità
- 50 g di cipollotto
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate pelate
Grano saraceno
- 200 g di grano saraceno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino raso di sale
- 400 g di acqua
Terminare la preparazione
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ peperoncino piccante rosso, fresco a pezzi
- pangrattato senza glutine, consentito da prontuario, q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1483.4 kJ / 354.6 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Sacharidy
- 41.3 g
- Tuk
- 17.5 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 6.6 g
- Sodík
- 792.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Burger di ceci e verdure
40 min
Burger vegetali
40 min
Burger di ceci al rosmarino
20 min
Schiacciata di zucchine con salsa allo yogurt
40 min
Sformato vegetale
1j
Barrette ai cereali e caramello (senza glutine)
40 min
Polpettone vegetariano con contorno di verdure; cheesecake ai lamponi
1j 30 menit
Gnocchi alla romana alle erbette
1j 30 menit
Frittelle di quinoa e cime di rapa
1j 30 menit
Piadina (vegan)
45 Min
Biscottini con farina di castagne, nocciole e gocce di cioccolato
1j 30 menit
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1j 30 menit