Zařízení & příslušenství
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
2 porce
Suroviny
-
120 gramů cibule napůl
-
1 polévková lžíce olivového oleje
-
300 gramů hovězí zadní plece, na kostky (2–3 cm)
-
75 gramů anglické slaniny na proužky (1 cm)
-
2 stroužky česneku
-
150 gramů mrkve oloupané, na kousky (2 cm)
-
200 gramů červeného vína
-
150 gramů vody
-
½ čajové lžičky mořské soli podle chuti
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře podle chuti
-
1 svazek bylinek (bobkový list, tymián a petržel)
-
100 gramů žampiónů na plátky
-
1 - 2 čajové lžičky kukuřičného škrobu (volitelně)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
42.2 g
Kalorie
1785 kJ /
427 kcal
Tuk
23.4 g
Sacharidy
11.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Romantika ve dvou
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2hod. 20min.
Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku
2hod.
Dohněda orestované proužky hovězího masa
15min.
Hovězí Stroganoff
35min.
Kuřecí paličky s chorizem a cizrnou
40min.
Restované hovězí s caponatou
45min.
Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
6hod. 45min.
Pomalu vařené chilli con carne
5hod. 5min.
Dušené hovězí stew
1hod. 40min.
Plněná vepřová panenka s brambůrkami na páře
55min.
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1hod. 30min.
Pomalu vařený hovězí guláš na černém pivu
2hod. 45min.