Zařízení & příslušenství
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
2 porce
Suroviny
-
120 gramů cibule napůl
-
1 polévková lžíce olivového oleje
-
300 gramů hovězí zadní plece, na kostky (2–3 cm)
-
75 gramů anglické slaniny na proužky (1 cm)
-
2 stroužky česneku
-
150 gramů mrkve oloupané, na kousky (2 cm)
-
200 gramů červeného vína
-
150 gramů vody
-
½ čajové lžičky mořské soli podle chuti
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře podle chuti
-
1 svazek bylinek (bobkový list, tymián a petržel)
-
100 gramů žampiónů na plátky
-
1 - 2 čajové lžičky kukuřičného škrobu (volitelně)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
42.2 g
Kalorie
1785 kJ /
427 kcal
Tuk
23.4 g
Sacharidy
11.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Romantika ve dvou
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2 godz. 20 min
Hovězí Stroganoff
35 min
Jelení ragú s kořenovou zeleninou a pórkové buchty
2 godz. 30 min
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45 min
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1 godz. 20 min
Dušené hovězí stew
1 godz. 40 min
Jelení se šípkovou omáčkou
1 godz. 20 min
Paprikový guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem
1 godz. 25 min
Klasický maďarský guláš
1 godz. 45 min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1 godz. 30 min
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45 min
Guláš z vepřové panenky
40 min