Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
TM5 TM31 TM6

Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“

4.6 (99 hodnocení)

Suroviny

  • 120 gramů cibule, napůl
  • 1 polévková lžíce olivového oleje
  • 300 gramů hovězí zadní plece, na kostky (2–3 cm)
  • 75 gramů anglické slaniny, na proužky (1 cm)
  • 2 stroužky česneku
  • 150 gramů mrkve, oloupané, na kousky (2 cm)
  • 200 gramů červeného vína
  • 150 gramů vody
  • ½ čajové lžičky mořské soli, podle chuti
  • ¼ čajové lžičky mletého černého pepře, podle chuti
  • 1 svazek bylinek (bobkový list, tymián a petržel)
  • 100 gramů žampiónů, na plátky
  • 1 - 2 čajové lžičky kukuřičného škrobu (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1785 kJ / 427 kcal
Protein
42.2 g
Sacharidy
11.7 g
Tuk
23.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty