Zařízení & příslušenství
藥膳麻油雞
Příprava 10min.
Celkový 45min.
2 人份
Suroviny
-
黑麻油30 克
-
薑 切片30 克
-
去籽紅棗 洗淨,瀝乾10 克
-
當歸 (約5克),撕小片狀1 片
-
黃耆 洗淨,瀝乾5 克
-
水800 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約4公分),川燙去血水300 克
-
高麗菜 切塊(約3公分)150 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 茶匙
-
鹽¼ - ½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
512.5 mg
Protein
25.7 g
Kalorie
1398.8 kJ /
334.3 kcal
Tuk
22.4 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
12752.6 g
Sacharidy
7.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給站
58 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan