Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 克 黑麻油
- 30 克 薑 ,切片
- 10 克 去籽紅棗 ,洗淨,瀝乾
- 1 片 當歸 (約5克),撕小片狀
- 5 克 黃耆 ,洗淨,瀝乾
- 800 克 水
- 300 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約4公分),川燙去血水
- 150 克 高麗菜 ,切塊(約3公分)
- 1 茶匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾
- ¼ - ½ 茶匙 鹽
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1398.8 kJ / 334.3 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Sacharidy
- 7.4 g
- Tuk
- 22.4 g
- Nasycený tuk
- 12752.6 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 512.5 mg