
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), rind reserved (optional - see Tips)
- 200 g leftover bread cut into slices
- 4 garlic cloves
- 70 g unsalted butter
- 1 onion (150 g), cut into pieces
- 1 tomato cut into pieces
- 1 celery stalk including leaves, cut into pieces
- 1 carrot cut into pieces
- 1 bunch kale stalks roughly chopped; leaves reserved separately (150-200 g leaves), cut into fine slices
- 200 g bacon cut into cubes (1 cm - see Tips)
- 20 g extra virgin olive oil
- 900 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g tomato passata (see Tips)
- 2 sprigs fresh rosemary (whole)
- 1 cinnamon quill
- 400 g canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining - see Tips)
- sea salt to taste
- ground black pepper to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 521.1 kcal / 2180.4 kJ
- Protein
- 19.7 g
- Tuk
- 30.6 g
- Sacharidy
- 44.9 g
- Vláknina
- 8.3 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Sodík
- 580.5 mg
Alternativní recepty
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix®️ Cutter)
Žádné hodnocení
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1hod. 20min
Courgette and Potato Parmigiana (TM6)
1hod. 15min
Tuscan bean soup
40min
Baked Cabbage Pierogis
2hod. 30min
Polenta with mediterranean vegetables
1hod. 35min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1hod. 35min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Leek, chilli and chorizo sauce
40min