Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), rind reserved (optional - see Tips)
- 200 g leftover bread, cut into slices
- 4 garlic cloves
- 70 g unsalted butter
- 1 onion (150 g), cut into pieces
- 1 tomato, cut into pieces
- 1 celery stalk, including leaves, cut into pieces
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 bunch kale, stalks roughly chopped; leaves reserved separately (150-200 g leaves), cut into fine slices
- 200 g bacon, cut into cubes (1 cm - see Tips)
- 20 g extra virgin olive oil
- 900 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g tomato passata (see Tips)
- 2 sprigs fresh rosemary (whole)
- 1 cinnamon quill
- 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining - see Tips)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2180.4 kJ / 521.1 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Sacharidy
- 44.9 g
- Tuk
- 30.6 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 8.3 g
- Sodík
- 580.5 mg
Alternativní recepty
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30 min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30 min
Eggplant and ricotta involtini
1 godz. 20 min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 godz. 20 min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 min
Pasta e fagioli
26 Std.
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h