
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de viande de bœuf coupée en morceaux (2 x 2 cm) et légèrement congelée pendant 30-60 minutes
- 80 g d'échalotes
- 25 g de câpres au vinaigre
- 60 g de cornichons au vinaigre
- 1 bouquet de persil plat frais
- 20 g d'huile d'olive
- 1 trait de sauce au piment, type Tabasco®
- 30 g de moutarde
- 1 trait de sauce Worcestershire
- 10 g de cognac
- 2 jaunes d'œufs
- 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 183 kcal / 768 kJ
- Protein
- 20.3 g
- Tuk
- 9.5 g
- Sacharidy
- 3.3 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartare de veau à l'italienne, salade de fenouil
1hod. 45min
Risotto aux cèpes
30min
Tartare de canard aux noix et aux figues
1hod. 45min
Petits tartares de bœuf
1hod.
Tartare de saumon avocat-concombre
50min
Ceviche de poisson
30min
Tartare de thon et gaspacho
20min
Œufs brouillés aux asperges et au bacon
40min
Vittello tonnato
4hod. 20min
Tartare de saumon aux fruits de la Passion
15min
Tartare de saumon frais
15min
Tagliatelle aux cèpes et huile de truffe
35min