Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de viande de bœuf, coupée en morceaux (2 x 2 cm) et légèrement congelée pendant 30-60 minutes
- 80 g d'échalotes
- 25 g de câpres au vinaigre
- 60 g de cornichons au vinaigre
- 1 bouquet de persil plat frais
- 20 g d'huile d'olive
- 1 trait de sauce au piment, type Tabasco®
- 30 g de moutarde
- 1 trait de sauce Worcestershire
- 10 g de cognac
- 2 jaunes d'œufs
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 768 kJ / 183 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Sacharidy
- 3.3 g
- Tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce bordelaise
45 min
Sauce cocktail
10min
Guacamole
5 min
Margarita
5 min
Tartare de bar
10min
Tartare de saumon aux fruits de la Passion
15min
Petits tartares de bœuf
1 godz.
Vittello tonnato
4 Std. 20 Min
Croquetas de jambon de Bayonne
3h
Tartare de saumon frais
15min
Salade César
30 min
Tartare de saumon avocat-concombre
50min