Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de viande de bœuf, coupée en morceaux (2 x 2 cm) et légèrement congelée pendant 30-60 minutes
- 80 g d'échalotes
- 25 g de câpres au vinaigre
- 60 g de cornichons au vinaigre
- 1 bouquet de persil plat frais
- 20 g d'huile d'olive
- 1 trait de sauce au piment, type Tabasco®
- 30 g de moutarde
- 1 trait de sauce Worcestershire
- 10 g de cognac
- 2 jaunes d'œufs
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 768 kJ / 183 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Sacharidy
- 3.3 g
- Tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartare de saumon avocat-concombre
50min
Vittello tonnato
4hod. 20min
Tartare de thon et gaspacho
20 min
Tartare de saumon aux fruits de la Passion
15 min
Guacamole
5 dk
Tartare de canard aux noix et aux figues
1 Std. 45 Min
Petits tartares de bœuf
1h
Carpaccio de veau vitello tonnato
1h
Menu prêt à l'avance - Poulet au vin jaune et morilles, avec sa purée à la moutarde
1 Std. 45 Min
Tartare de saumon frais
15 min
Sauce bordelaise
45min
Salade César
30min