馬鈴薯牛肝菌濃湯

馬鈴薯牛肝菌濃湯

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份

Suroviny

  • 整株西洋芹 切小塊
    50 克
  • 紅蘿蔔 切小塊
    50 克
  • 洋蔥 ,切小塊
    50 克
  • 蒜頭
    2 粒
  • 奶油,有鹽或無鹽
    40 克
  • 1200 克
  • 馬鈴薯 切小塊
    400 克
  • 乾燥牛肝菌
    20 克
  • 乾燥馬郁蘭
    1 茶匙
  • 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)
    1 塊
  • 依個人口味調整
    1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 4 g
Kalorie 737 kJ / 176 kcal
Tuk 9 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 20 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...